Синдикалци траже изузеће Небојше Васиљевића из преговора

Данас је Свети апостол Аристовул; свети мученик Савин (ПОСТ ). Уторак 89. дан .2016, још 277 дана до

Данас је Свети апостол Аристовул; свети мученик Савин (ПОСТ ). Уторак 89. дан .2016, још 277 дана до краја године.Температура данас од 10 до 18 степени , 993 мб , Вероватноћа падавина 58.54% Север-Североисток, Слаб ветар, 2.8м/с.Крагујевац богатији за 1 девојчицу и 3 дечака .Евро 122,5950, Долар 109,3817

Данас од 14.30, на стадиону Чика Дача , Србија – Француска, квалификациони турнир у фудбалу за одлазак на Европско првенство играча до 19 година. ОДЛУЧУЈУЋА УТАКМИЦА. Бесплатан улаз.

FCA Србија неће радити до понедељка, 4. априла. Запослени су на плаћеном одсуству.

Сву лову коју је бивша власт наплаћивала више за децу у обдаништима, у периоду 01.03.2013 до 01.09.2014, град Крагујевац почиње да враћа родитељима. Инфо до краја недеље у ПУ Наду Наумовић.На сајмишту конац којим су Кубине панталоне зашивене за Неђину фотељу полако попушта.МУ оправдава набавку Смарта за кампању, када народ једва преживљава, а он се џекра ролеx-ом ,бесим колима, пицеријом уз кк 1950 из паланке са наших 11,5 милиона динара.Фрка у Тржницама. Кандидат за одборника СПО, МРС померио ауто ближе музеју, тако да се не види са улице. Синдикалци траже изузеће Небојше Васиљевића у преговорима уз образложење да је лоше саветовао бившег директора и да је због тога фирма у губицима. МУ га чува . Да ли зато што је његова реинкарнација, или је по среди нешто друго?У случају Веркове победе Зека обећао Шонету (Танасијевићу) место пом градоначелника за спорт ?

Министарство за грађевинарство, инфраструктуру и саобраћај и ЈП Путеви Србије, преузели сву документацију везану за изградњу ауто-пута према Коридору 10, од Предузећа за изградњу града.Градско веће је одобрило средства за реализацију програма удружења у области социјалне и здравствене заштите у износу од 8. 250. 000 динара као и 6 милиона за финансирање и суфинансирање пројеката удружења који су од јавног интереса за град Крагујевац.У Шумарицама би требало да буде изграђена амбуланта, с обзиром на то да је Градско веће дало сагласност Градској управи за инвестиције да са Дирекцијом за урбанизам закључи уговор о изради урбанистичког пројекта за те намене.Градоначелник Крагујевца Радомир Николић, посетио предузеће ТП “Морава“.Небојша Здравковић заменик градоначелника и Верољуб Трифуновић члан Градског већа за просторно планирање,урбанизам и изградњу обићи ће градилиште – станови за младе научне раднике у улици Димитрија Туцовића 3.Конференција за медије на којој ће бити речи о пројекту и додели грантова за подстицај руралног туризма на територији града Крагујевца.На конференцији ће говорити: Далибор Јекић, члан Градског већа за привреду, Снезана Милисављевић , директор ГТО “Крагујевац“, Иван Димитријевић из Драче, сеоски домаћин, један од корисника грантова за подстицај развоја сеоског туризма. Конференцији ће присуствовати сеоски домаћини са територије Крагујевца. 11:00 – сеоско домаћинство “Рујевица“ у Драчи.Слађана Радисављевић , помоћник градоначелника за образовање и надзор над инвестицијама, најавиће акцију “Хоћемо ли у школу“ у оквиру које на кућну адресу будућих ђака првака стижу извод из матичне књиге рођених и честитка градоначелника Крагујевца Радомира Николића 12:00, канцеларија 217 Градске управе.Представници Центра за промоцију науке посетили су Крагујевац, где ће ускоро бити отворен један од дванаест научних клубова у Србији.Градска управа за комуналне и инспекцијске послове обавештава грађане да је до 6. априла уведен привремени режим саобраћаја у улици Кнеза Милоша, ради извођења радова на санацији дела улице. Од понедељка 28. марта до 7. априла привремени режим саобраћаја биће уведен у улици Зорана Васића ради санације дела те улице.

Компанија SENA доо Крагујевац објавила оглас за посао за следећа радна места: фригомеханичар, електричар, бравар и заваривач.

Филип Костић од лета у Ливерпулу за 30 милиона евра, Радничком 600.000. Где би нам био крај да менаџер од 1.250.000 евра није зарадио 550.000 евра приликом трансфера у Гронинген ?

Полиција је ухапсила три члана криминалне групе у Крагујевцу, који су осумњичени да су починили више разбојништава у граду
.

  • ЦРВЕНКАПА И ЗБУЊЕНИ ВУК вечерас 18:00, Позориште за децу.
  • Збирка песама „Четири фефероне за растанак“ ауторке Ане Никвул биће представљена читаоцима вецерас од 18:00 у Народној библиотеци „Вук Караџић“.
  • СОМОТ и МЕСО – Драга Јовановић, КОНТАКТ Галерија СКЦ вецерас. у 20:00.
  • ”Арсенализација”: вецерас 20:00, Клуб–галерија Дома омладине.
  • Предствљање магазина СИЗИФ среда 30.3 19:00 Кутија шибица.
  • Концерт ЛУЗ 31.3 22:00, КОНТАКТ Галерија СКЦ.
  • Јавни час школе рок музике “ОКТАВА” Четвртак,31.03.2016.22:00 Клуб-галерија Дома омладине..
  • Хит комедија „Хотлајн“ стиже у салу ПМФ-а на Дан шале, 1. април, у 20 сати. У овом комаду, поред редитеља Игора Дамњановића и Немање Јаничића који је био задужен за текст, глуми и Мирка Васиљевић.
  • Други Салон вина у Крагујевцу биће одржан 2. априла, од 12 до 20 часова, у Конгресном центру хотела „Крагујевац“, у организацији Винског витешког реда Шумадије.
  • Култна представа „Чикашке перверзије“ поново ће бити одиграна у крагујевачком Позоришту за децу, 17. априла, од 20 сати.

Данас без струје:

од 10.00 до 13.00 Драча код Прогреса.
од 09.00 до 14.00 Станово-стара школа, Мале Пчелице-Порта и Старао село.
од 09.00 до 14.30 Илинденска бр.8 и 12.
од 09.00 до 11.00 Змај Јовина – непарна страна .
од 09.00 до 14.00 Опорница и део Лужнице.

Извор:
Зоран Јовановић

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.