Театар Вихор у Дому самоуправљача – Тешко је рећи збогом –

Путујуће позориште Театар „ВИХОР“ гостује у Крагујевцу  15.маја 2016. у Дому самоуправљача са почетком у 20 часова. Гостују са представом

Путујуће позориште Театар „ВИХОР“ гостује у Крагујевцу  15.маја 2016. у Дому самоуправљача са почетком у 20 часова. Гостују са представом “Тешко је рећи збогом“ по тексту Мире Гаврана а ликове ове мелодраматичне комедије тумаче млади глумци јавности познати по многобројним телевизијским улогама Драгана Дабовић, Иван Михаиловић,Невена Ристић а све у режији Марије Липковски.

Путујуће позориште Театар „ВИХОР“ започело је свој рад прошле године и своју премијеру прве представе “Тешко је рећи збогом“ успешно одиграло у нашем граду и сада се поново враћа пред крагујевачку публику након многобројних гостовања широм Србије (Нови Сада, Ниш, Краљево…) и региона!

Мисија овог најмлађег путујућег позоришта у нашој земљи је да се његова судбина пише на точковима а историју ствара њена публика где год она била! Текстови које играју имају за циљ да публику духовно покрену и оплемене. Овај текст Мире Гаврана обрађује тему једног младог брачног пара који се бори са одлукама у садашњем материјаном времену да ли је време за зачетак породице или не? Кроз комичне дијалоге и занимљиве заплете публика има прилику и да препозна себе у одређеним ситуацијама и да се истима искрено осмехне.

Карте су већ у продаји и могу се купити на благајни Дома самоуправљача, и могу се резервисати путем телефона 069 22 83 580 (ПР Театра ВИХОР)

Још информација и о представи и о Театру „ВИХОР“ можете погледати и на нашем званичном сајту www.teatarvihor.com као и на друштвеним мрежама www-facebook.com/teatarvihor и www-instagram.com/teatarvihor

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.