ВАЈБ фестивал 2016 – 02. и 03. септембар

Четврто издање ВИБЕ фестивала заказано је за 2. и 3. септембар

Четврто издање ВАЈБ фестивала заказано је за 2. и 3. септембар. ВИБЕ Фестивал је фестивал електронске музике који сваке године својом енергијом привлачи све већи број посетилаца и младих уметника и уједињује њихове идеје, емоције и страст према музици, према уметности и култури уопште. Ове године посетиоци могу очекивати низ изненађења и новитета уз визуелно сценски шоу у складу са темом фестивала.

ВАЈБ Фестивал се одржава сваког септембра у Крагујевцу на простору Кнежев арсенал – јединственом индустријском и архитектонском комплексу у Србији и Европи који се састоји од фабричких зграда и радионица са краја 19. и почетка 20. века. Уз квалитетан музички програм једна од главних карактеристика фестивала је посебна тематска сценографија која својим изгледом доприноси јединственом концепту фестивала.

https://www.youtube.com/watch?v=FNEPhFX0DxY

У циљу најаве фестивала за 28. мај заказана је официјелна промо журка фестивала под називом ВАЈБ индустрија. ВАЈБ индустрија се симболично одржава у Чаурници – напуштеној индустријској хали у склопу комплекса Кнежево арсенал, претварајући је у највећу „индустрију“ позитивне енергије, пријатељства и љубави. Све додатне информације могу се добити на адреси вибефестивал.рс.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.