VIBEindustry најављује VIBE фестивал 2016

Крагујевац, далеко чувен као индустријски град добио је још један огранак индустрије. У сусрет четвртом издању VIBE фестивала

Крагујевац, далеко чувен као индустријски град добио је још један огранак индустрије. У сусрет четвртом издању VIBE фестивала у Крагујевцу, покренут је концепт промотивних журки фестивала под називом VIBEindustry. Овогодишњи VIBEindustry одражаће се 28. маја у Чаурници, напуштеној индустријској хали у Крагујевцу која се амбијентално потпуно уклапа у концепт догађаја и посетиоцима пружа потпуно јединствен доживљај. VIBEindustry је као и VIBE Фестивал тематски осмишљен догађај и представља највећу индустрију музике, љубави и пријатељства, а сви посетиоци директно учествују у њеном развоју.
VIBE Фестивал је тематски фестивал електронске музике и одржава се у напуштеном инудстријском компелску Кнежев арсенал у Крагујевцу. Кнежев арсенал је јединствен индустријски и архитектонски комплекс који се састоји од фабричких зграда и радионица са краја XIX и почетка XX века, што додатно појачава енергију и доприноси јединствености фестивала. Фестивал, уз квалитетан музички програм, карактерише тематска сценографија направљена само за потребе фестивала. Овогодишње издање VIBE фестивала заказано је за 2. и 3. септембар и по први пут фестивал ће бити одржан на 3 бине на којим ће програм обухватати од EDM праваца до techno звука. Организатори најављују најјачи линеуп до сад, а ускоро ће бити објављена и прва имена.

 

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.