Аукција дресова и реквизита познатих спортиста

Поштовани суграђани, Ротаракт клуб Крагујевац у сарадњи са матичним Ротари клубом Крагујевац, покренуо је велику акцију која кроз

Поштовани суграђани,

Ротаракт клуб Крагујевац у сарадњи са матичним Ротари клубом Крагујевац, покренуо је велику акцију која кроз сет активности за крајњи циљ има сређивање дворишта и изградњу спортских терена О.Ш. Светозар Марковић Крагујевац.

Прва активност заказана је за 16. септембар у Хотелу Крагујевац – аукција дресова и реквизита познатих спортиста.

Аукција дресова и коктел презентација у Хотелу Крагујевац почињу у 20 часова. Уз пригодан програм (аукцију ће водити Саша Пилиповић – члан Књажевско српском театра), планирамо да организујемо аукцију дресова наших спортиста. Двадесет најатрактивнијих дресова биће понуђено на аукцији, а остали ће се продавати по фиксним ценама. Наш клуб је већ обезбедио дресове великог броја наших олимпијаца и репрезентативаца других спортова, а планирамо да залагањем до 16. септембра обезбедимо још пуно дресова и реквизита који ће постићи добру продајну цену на лицитацији.

Такође плаћањем котизације за присутво на коктелу где ће се одржати аукција сви присутни ће донирати део за изградњу терена. Такође куповином неког од симбола наше акције присутни ће моћи да донирају средства за изградњу терена. Очекујемо да ће нашим ангажовањем бити присутно преко 300 пријатеља на коктелу па ће ова манифестација уједно бити и прилика да се гостима још једном презентује идејно решење и чују евентуалне сугестије и начини на који је могуће реализовати идеју.

Котизација за присуство на коктелу износи 600 динара.

Будите наши партнери.
Пробудимо заједно друштво да наредних година решавамо проблеме школских дворишта.
За нашу децу, њихову будућност, здравље и културу!
Урадимо заједно!

За сва питања, сугестије и евентуалну помоћ у реализацији пројекта, јавите нам се.

Ротаракт клуб Крагујевац

decja igralista-1

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.