Хуманост на делу

Недеља – 03.07.2016 дан као и сваки дуги,за већину људи у овом граду,осим за младог Јулиана Богдановића, дечка

Недеља – 03.07.2016 дан као и сваки дуги,за већину људи у овом граду,осим за младог Јулиана Богдановића, дечка који је стицајем несрећних околности игру са кошаркашком лоптом заменио лечењем по клиникама широм Европе због повреде ока. У организацији нашег удружења, уз несебичну помоћ аса Николе Лончара и екипе ККК Раднички синоћ, 02.07.2016. у Хали Језеро пред, нажалост малим бројем гледалаца одржан је кошаркашки меч између екипа Калдрмаш аll star и екипе ККК Раднички и пријатељи. Оно што је ипак битна ствар у свему овоме је да је сакупљено око 220 000 динара помоћи за Јулиана и да се очекује још уплата на његов рачун током следеће недеље. За оне који су синоћ ипак присуствовали утакмици приређен је један веома занимљив меч у коме су учесвовали играчи који су од 2010-2014 наступали за Раднички у АБА лиги  и екипа коју је лично предводио ас Никола Лончар, уз помоћ прослављене Крагујевчанке Јелене Миловановић и Рашка Катића и уз младе снаге новог клуба ККК Раднички где наравно резулат није ни битан. Битно је да смо ми само обични људи који смо у ову причу ушли да помогнемо овом младићу и покушамо да се што пре врати на паркет.

Наравно,ништа од овога не би било да није било помоћи људи добре воље,људи који су помогли да се овај меч одигра и оних који су помогли да се овај меч и организује онако како то приличи.

Неизмерно хвала публици, онима који су највише помогли да се сакупи новац,онима који су дошли и онима који су купили карту за меч а били су спречени да буду у хали.

Хвала свима из организације који су скоро месец дана радили на томе да се овај меч одигра, Скупштини града, Сајмишту, неизмерно хвала Бојану Илићу на несебичној помоћи, Проки, Николи, судијама, Влади статистичару, Адаму, Димету, ресторанима Библиотека код Милутина и газди Ставри, Неши из Наше кафане, Неши Солунцу, Николи из кафане Босна, Чомбету Мустангу, Адамтону, Сан Марку, Таси и Призми, Силки, особљу кафеа у хали, Мрчи, Шипију, Суљи, нашим Црвеним Ђаволима, РТК, Каналу 9, Мићи Турчину и Гани заједно са Радио 9, Салету Трапезу, Мишки Први први на скали, Крагујевачким новинама, Радио Стари град, Маји и Радио Браву, нашем члану и пријатељу фотографу Зорану Петровићу.

Неизмерно хвала и играчима Луки Миливојевићу, Марку Мариновићу, Стефану Бирчевићу и до неба наклон Немањи Пејчиновићу и његовој целој породици на помоћи без којих ова акција не би имала смисла.

И на самом крају огромна захвалност онима без којих ова утакмица не би била ни одиграна ,онима који у прекинули летовање да би испоштовали акцију,онима који су могли да авионом стигну из Њујорка да би дошли на меч,играчима који су дошли и увеличали спектакл: Миљану Павковићу,Сави Лешићу,Стефану Синовецу,Ненаду Шуловићу,Ненаду Миљеновићу,Владимиру Вуксановићу,Предрагу Милетићу,Александру Ћапину и породици Ћапин,Марку Чакаревићу,Николи Јефтовићу,Рајку Кљајевићу,Вукашину Алексићу,Стефану Балмазовићу,Страхињи Стојачићу и наравно вечитом капитену Данилу Дачи Мијатовићу у нади да ћемо се поново некад срести а зашто и не неки поново обукли дрес ККК Раднички.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.