Почео са радом ПРВИ lifestyle портал за Крагујевчанке

Крагујевчанка је први lifestyle портал намењен савременој Крагујевчанки. Основна идеја концепта је да се развије дигитални кутак у

Крагујевчанка је први lifestyle портал намењен савременој Крагујевчанки. Основна идеја концепта је да се развије дигитални кутак у којем ће жене које станују у Крагујевцу и околним местима моћи да се информишу о beauty актуелностима, културној сцени, гастро и модним трендовима, као и приликама за развој и напредовање у каријери.

Крагујевац је универзитетски, економски, здравствени и привредни центар Србије, па се животни стил једне Крагујевчанке разликује од живота какав познају жене у Новом Саду, Београду или Нишу. Отуда и идеја да на једном месту Крагујевчанке пронађу и прочитају баш све што их интересује о нези, здрављу, култури и каријери, а што је у складу са екомонским и културолошким стандардима овог дела Србије.

На дигиталној платформи kragujevcanka.rs читатељке имају прилику да се упознају са beauty тржиштем у Крагујевцу: истраже услуге у области маникира и педикира, фризерске салоне, бутике и модне атељее, дерматолошке и козметичке ординације, рекреативне центре и друго. Поред упознавања са понудама салона и центара у области улепшавања, на порталу ће читатељке имати прилику да открију последње beauty трендове, упознају се са производима за негу и улепшавање и уз мало среће – међу првима у Србији пробају најновије козметичке препарате доступне на тржишту.

Циљ је да корисничко искуство на порталу буде такво да се читатељке увек „враћају“ по још дигиталног материјала и садржаја. С том намером, за потребе рада портала kragujevcanka.rs инвестирано је у креирање идентитета кроз визуелне комуникације и веб-дизајн.

Беспрекорни стандарди квалитета, актуелност тема и прилагођавање најновијим трендовима у индустрији дигиталних медија – из редакције портала наводе да су ове три ставке пословна мантра које ће се портал Крагујевчанка придржавати у раду.

Пратите портал Крагујевчанка и на друштвеним мрежама Фејсбук и Инстаграм.