Акција „Сигуран глас“

Данас је Преподобни Јован Лествичник (ПОСТ ), Уторак 103. дан .2016, још 263 дана до краја године-Температура данас

Данас је Преподобни Јован Лествичник (ПОСТ ), Уторак 103. дан .2016, још 263 дана до краја године-Температура данас од 4 до 24 степени., 993 мб . Вероватноћа падавина 10% Североисток, Слаб ветар, 3м/с .Евро 122,8218, Долар 107,3523.

Министар здравља Златибор Лончар обишао је радове на изградњи објекта за нове линеарне акцелараторе у Клиничком центру у Крагујевцу, неопходне за зрачење онколишких болесника. Отворена реновирана амбуланту у Десимировцу која је оштећена у невремену пре неколико година.Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање Србије позвао је пензионере да се у року од 15 дана јаве за одлазак на бесплатну десетодневну рехабилитацију у једној од 25 бања.У Малим Пчелицама асфалирана је Травничка улица.Градско веће на данас одржаној седници дало је сагласност на Програм пословања ПД “Центар за пољопривреду и рурални развој“ д.о.о. Крагујевац са седиштем у Церовцу.“ одржана је у Пешачкој зони у организацији Дијабетолошког савеза Србије и уз подршку града Крагујевца, а у циљу подизања свести о проблемима особа које живе са дијабетесом.ЈКП „Паркинг сервис Крагујевац“ у склопу акције „Безбедно окружење и развој безбедности младих“, а у сарадњи са Полицијском управом Крагујевац и Школском управом Крагујевац објавило је конкурс за избор најбољих ликовних радова ученика од првог до четвртог разреда свих основних школа.

Група нападача поломила је предизборни штанд СНС у насељу Бубањ, растурила страначки материјал и напала активисте напредњака.ЗЗШ – ДС посетили Белошевац. Кандидати са изборне листе „Борис Тадић – За наш град – СДС“ поставили су свој штанд у насељу Станово и том приликом представили свој политички програм и склопили споразум са грађанима везан за коришћење новца од пореза на имовину. МУ и РОЛЕКС били на РТК . НВ му написао спич . За дивно чудо, нису повели Пикаса и Смарта.Српски сабор Заветници организовао је акцију под називом “Да стане кампања – да се сетимо!“ у знак сећања на бомбардовање фабрике Застава у Крагујевцу 9. и 12. априла 1999.Представници листе “Слађан Ракић – Крагујевачка иницијатива Еко парк“ говорили су развоју женског и мушког предузетништва у Крагујевцу.Радикали свој предизборни програм представили местанима Ресника.
КРАГУЈЕВАЧКИ КУЋНИ САВЕТ 27. Маја организује Дан комшија.

Представљена књига Мирка Демића „Атака на Итаку“.Прослављени крагујевачки кошаркаш Никола Лончар, председник ККК Раднички, посетио је са својим тимом компанију ФЦА Србија у Крагујевцу и том приликом чланови његовог тима дружили су се са запосленим из све три смене.Лончар је поручио запосленима да је, како у кошарци, тако и у њиховој компанији, најважнији тимски рад, пуно ангажовање и несебична посвећеност да се дође до најбољих резултата.Продајни сајам намештаја, 10. по реду, одржава се на крагујевачком сајмишту до 17. априла.

Професору Друге крагујевачке гимназије Томиславу Томашевићу, који болује од две тешке хроничне болести и тренутно се налази на лечењу у Паризу, неопходна је новчана помоћ.За успешан завршетак лечења потребно је 9 000 евра. Сви који желе да помогну могу то учинити уплатом на рачун 150-9001000561494-64, КБМ банка.

  • Изложба „Сарвадор Дали – Између звезда и басни“, чувеног шпанског надреаслисте, у току у Кнез Михаиловом конаку у Крагујевцу.
  • ТXТ/СМБЛС, цртежи (2014-2016), аутора Дејана Голића, биће отворена у Галерији СКЦ вечерас у 20:00.
  • ХИЛПЕРИК – Позориште за децу , среда од 18:00
  • Предавање професора Владана Петровића – КРАГУЈЕВАЦ СОЛЛАРНИ ГРАД Скупштина града 14.4 18:00
  • ПРИНЦЕЗА НА ЗРНУ ГРАШКА Позориште за децу , субота, 12:00
  • Представљање књиге Видосава Стевановића СТРАДИЈА И КОМЕНТАРИ Ботуње, субота, 16. априла у 19 часова.
  • ЛУДАК У РАЗВОЈУ@Дом омладине 16 април 2016 21:00.
  • Култна представа „Чикашке перверзије“ поново ће бити одиграна у крагујевачком Позоришту за децу, 17. априла, од 20 сати.
  • Карте за наступ светски познатог мотивационог говорника Ника Вујичића, који ће се одржати 18. априла, од 20 сати, у хали „Језеро“, пуштене су у продају, по цени од 250 динара.
  • 22. априла у Студентском културном центру ће наступити Funktastic Coalition Немање Златарева који ће овом приликом представити нови студијски албум „For The First Time“

Уторак : ЖРК Бор – ЖРК РАДНИЧКИ ( 17:00, КУП Србије) Португал Србија ( футсал) реванш баража за ЕП 20.30
Среда : РК Колубара – РК РАДНИЧКИ (18:00, 3 коло плеј аут)

Данас без струје:
од 10.00 до 11.00 Воје Радић-ламела 1.
од 09.00 до 14.00 Горњи Страгари, део Трешњевака, Доње Комарице и Цветојевац-задруга.
од 10.00 до 11.00 Драгослава Срејовић и Милице Миленковић.
од 08.30 до 14.00 Владимира Роловић (парна страна), Аеродромска и Миленка Марковић.
од 10.00 до 14.00 Јосифа Шнерсона и Спасеније Цане Бабовић.
од 09.00 до 13.00 Општина Баточина.
од 09,00 до 13,00 часова, без воде ће остати потрошачи у улици Милована Гушића од Карађорђеве до улице Јанка Веселиновића.

Добар дан !

Извор:

Зоран Јовановић

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.