Велики хуманитарни меч у Крагујевцу

После низа хуманитарних акција које је наше удружење организовало током ових година дошло је време да урадимо нешто

После низа хуманитарних акција које је наше удружење организовало током ових година дошло је време да урадимо нешто конкретно, за појединца, дечка који је са само 17 година започео професионалну кошаркашку каријеру која је на силу прекинута, jедне ноћи, када је  претучен и у тој тучи задобио тешку повреду ока. До сада је Јулијану Боградновићу урађено 5 операција на оку, полако му се враћа вид, али потребне су још најмање три операције у Русији.

На нашу идеју, у организацији овог хуманитарног кошаркашког меча, одазвао се велики број бивших играча Радничког који су бранили боје клуба 5 година и легенда крагујевачке кошарке Никола Лончар који ће са својим клубом помоћи у акцији, и са својим пријатељима одиграти меч против екипе Калдрмаш ALL STARS у суботу, 2-ог јула, са почетком у 20 часова у Хали Језеро.

Овим путем вас позивамо да дођете на утакмицу коју организују Калдрмаш, ККК Раднички и Никола Лончар, да заједничким снагама, уз помоћ скупштине града Крагујевца, помогнете ову акцију куповином карата. Дођете на интересантан меч који до сада у Крагујевцу није виђен!

Број динарског рачуна Јулијана Богдановића код Комерцијалне банке:

205-9011004199744-42

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.