Тијана Ћосић успешна на три фронта

Крагујевчанка Тијана Ћосић (21) Је у правом смислу те речи "дете Радничког"

Крагујевчанка Тијана Ћосић (21) Је у правом смислу те речи „дете Радничког“. Прве рукометне кораке је начинила у клубу из Крагујевца, боравећи у њему је прошла све репрезентативне селекције.После једногодишњег одсуства, летос се вратила у свој клуб и град.Поред рукометне каријере, Тијана је и успешан студент треће године менаџмента, а оно што је значајно поменути је да се бави и модним дизајном.

После проведене године у Свилајнцу, уследио је позив лидера Радниког да се вратиш у Раднички?

  • Прошлогодишња Сезона ми је била једна од најуспешнијих у каријери, тако да мислим да је био прави тренутак да се вратим у матични клуб и докажем се пред својом публиком.

Са Јованом Рисовић чиниш најмлађи, али и најпоузданији тандем голмана у лиги. Колико је битна здрава конкуренција за успех и резултате клуба?

  • Драго ми је што на мојој позицију имамо јаку и здраву конкуренцију, што може само да ми буде подстрек да још боље радим и напредујем. Нас две се изузетно добро допуњујемо. И тај здрав ривалитет је много битан у мотивацији да даш све од себе што на крају резултује добрим партијама и резултатима.

Прошла си све националне селекције, логичан наставак би био позив у А репрезентацију?

  • Сан сваког играча је да заигра у дресу са државним грбом. Надам се да ћу тај сан ускоро и досањати.

Шта очекујеш од наставка сезоне и такмичења на два фронта?

  • Надам се да ћемо што спремније дочекати наставак сезоне и мислим да ће оба трофеја и ове године остати у нашим рукама, што је заправо циљ свих нас.

Поред професионалне каријере, успешан си студент, а оно што је карактеристично за тебе је да се бавиш и приватним послом?

  • Рекла бих да је мој највећи успех то што сам успела да ускладим све своје обавезе и да радим оно што волим. Као што и сами знате живот професионалног спортисте није нимало лак, захтева превише одрицања и пажње, док мој приватни посао, који се тиче моде представља креативни бег од стварности и моје мало уточиште. Успела сам да спојим лепо и корисно и баш у модној индустији сам, поред спортске, пронашла себе.

Како успеваш да ускладиш све обавезе?

  • Мислим да је најбитнија добра организација у свему. Наравно све је много лакше кад поред себе имаш породицу која те у свему подржава.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.