Вести КГ – убио жену па себе

Трагедија у Цветојевцу, настављају се врели дани...

Најава искључења за дан: 15.06.2015.

  • Због сече растиња у времену 09:00-14:00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у делу насеља Каменица.
  • Због реконструкције и затезања мреже у времену 09:00-14:00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у делу насеља Ресник – Шумице иу насељу Мале Пчелице – порта, излаз ка дому и излаз према Солунском улици.
  • Због замене мерног уређаја у времену 09:00-14:00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у Светогорској улици број 1.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.На породичном имању у селу Цветојевац код Крагујевца пронађена су беживотна тела супружника Милосава (69) и Љиљане (67) Живковић. Реч је о убиству и самоубиству које се догодило прошле ноћи. Како се претпоставља, Милосав је Љиљану убио ударцима чекићем, закључао је у кући, а затим отишао у другу кућу где је пресудио себи забивши кухињски нож у врат.

Тела су пронашли рођаци и прве комшије јутрос око 6.30 сати. Нико не може да претпостави зашто је Милосав убио супругу Љиљану и пресудио себи.

Настрадала Љиљана требала је јутрос да отпутује са својом рођаком на Златибор, али се није појавила у договорено време.

„Отишли ​​смо до њихове куће да видимо шта је са Љиљаном. Дозивали смо њу и Милета, али нико се није јављао. Обе куће су биле закључане. Погледали смо кроз прозор и видели Милетове ноге. Одмах смо знали да је нешто кренуло по злу „, прича Слободан Вукајловић, један од рођака и први комшија.

Слободан је одмах позвао синове преминулих супружника који живе у селу Жировница. Када је млађи син Милош дошао, разбио је стакло на вратима како би откључао кућу и ушао. Видео је беживотно тело свог оца и одмах позвао полицију.

„Видео сам окрвављени чекић прислоњен уз кућу. Поред Милосава су у утичници биле и неке жице, које је вероватно припремио за самоубиство ако не успе да се убије ножем „, прича Вукајловић.

Мештани кажу да је Милосав раније много пио и тада би правио проблеме, али да је у задњих годину дана престао да пије. Иако нико није могао да наслути каква ће се трагедија десити у кући Живковића, пријатељи кажу да се Милосав у последњих месец дана понашао чудно. „Ни са ким није хтео да прича, само је ћутао“, кажу комшије.

„Раније је био много проблематичан и насилан кад се напије. Знао је да прича како ће да побије цело насеље, претио је пушком. Полиција му је одузела и пушку и пиштољ. Ослабио је са живцима у последње време „, причају мештани села Цветојевац.

„Љиљана се радовала одласку на Златибор. Дошла је увече код мене да јој дам неку торбу. Журила је, испричала ми је да јој је Миле рекао да га неће наћи живог ако оде на Златибор „, прича једна мештанка.

Извор: Блиц

И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је осам беба – три девојчице и пет дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује сунчано и веома топло време.

Минимална дневна температура 20°Ц, максимална дневна температура од 34°Ц.

Дуваће југоисточни ветар брзином од 5 м/с.

Влажност ваздуха 33%, док ће УВ индекс бити 8.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.