Дом омладине – Miki pack feat Laza ČBS UNPLUGGED

У четвртак, 22. октобра са почетком у 21 час у крагујевачком Дому Омладине одржава се један од најбољих

Четвртак 22.октобар 2015. године, почетак у 21. час

Дом омладине, Бранка Радичевића 1

У четвртак, 22. октобра са почетком у 21 час у крагујевачком Дому Омладине одржава се један од најбољих догађаја сезоне – акустични наступ фронтмена бендова Сик Пек и ЧБС, а такође и аутора књиге „Оловке изломљеног срца“ Микија Радојевића. У дуету са својим колегом Лазом (Човек без Слуха) у топлој атмосфери галерије Дома Омладине, одсвираће нам највеће хитове и најлепше песме своја два бенда, а овог пута смо припремили и сасвим другачији амбијент у коме ћете из удобне столице моћи да уживате у овом сјајном и оригиналном наступу.
Улазнице за овај концерт коштају 200 РСД и обзиром да је број истих ограничен, можете их набавити у претпродаји у Дому Омладине или у Обломову.
Микијеве и Лазине унплагд наступе по правилу прати јако лепа и распевана атмосфера, веома отворен контакт са публиком као и низ шала и анегдота, па вам најтоплије препоручујемо да то вече резервишете за овај музички догађај.

На самом концерту, моћи ћете да купите и примерак књиге „Оловке изломљеног срца“ којих је остало свега 30 комада из првог тиража. Уз књигу свакако иде потпис аутора.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.