,, ВЕЧЕ СА ИВАНОМ МИЛИНКОВИЋЕМ” ОД СЕПТЕМБРА У КРАГУЈЕВЦУ

Дивне успомене носим из Крагујевца, једва чекам да се у ,,новом руху” дружим са мојом драгом публиком. Стари

Вансеријски таленат, специфична боја гласа, емоција коју доноси, сврстале су Ивана Милинковића међу најквалитетније мушке вокале на нашој естрадној сцени. Певач групе Легенде одлучио је да каријеру настави као солиста.

Љубитељи Ивановог гласа и интерпретације ових дана у прилици су да послушају две нове нумере. Први самостални сингл је песма ,, Ибар уст’о против брега“, која уз аутентичну екранизацију, Иванов вокал и трубаче Дејана Петровића буди посебну емоцију.

Дивне успомене носим из Крагујевца, једва чекам да се у ,,новом руху” дружим са мојом драгом публиком. Стари смо знанци, имате огромно срце! Надам се да ћемо нове песме певати у глас, заједно. Сигуран сам да ћемо песмом ширити љубав кроз Крагујевац , додао је Милинковић за портал калдрмашкрагујевац.рс
Друга нумера која је представљена публици носи назив ,, Свенуће дуње на ормару“ и дело је ауторског тандема Душан Бачић и Бојан Драгојевић. У питању је поп нумера, рађена као модерна верзије севдалинке, уз звуке хармонике.

Од септембра публика ће имати прилику, концертно, да чује нешто што до сада нисам певао, уз песме које су референце и највећи изазов за сваког певача. Са публиком, прелиставаћу музичке споменаре, сетити се неких дивних времена и заједно уживати у хитовима Томе Здравковића, Цунета Гојковића, Тозовца, Станише Стошића и многих других! Уз музичку подршку Пеђе Стојковића очекујте прегршт изненађења, од септембра, на коцертима под називом “Вече са Иваном Милинковићем”.

Видимо се и у Вашем граду, додаје радосно Милинковић у званичном саопштењу.

До тада сви они који воле Иванов рад, могу пратити актуелности на друштвеним мрежама и званичним официалним страницама: Иван Милинковић официал.

Аутор: Александар Ђорђевић

 

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.