Вести КГ – Мис Србије из Крагујевца представљаће Србију у Бугарској

Мис Србије из Крагујевца представљаће Србију у Бугарској, време променљиво облачно, роде вредне...

У конкуренцији 12 тинејџерки из целе Србије, ученица из Крагујевца Ива Вуковић (15), победила је на домаћем избору за мис „Super model Universe“. Била је најмлађа такмичарка, али јој је жири поклонио поверење да буде представница Србије на међународном такмичењу за јуниорске фото-моделе „Super model Universe“. Ива ће представљати Србију на интернационалном избору од 03. до 07. новембра у Бугарској.

За прву пратиљу проглашена је Београђанка Драгана Милићевић, друга је Ана Томић из Ваљева, Мис шарма је постала Зорана Бајра из Руског Села код Кикинде, а Мис фотогеничности Мима Делић из Лазаревца.

Гајила сам наду, али зиста нисам очекивала победу у конкуренцији овако лепих девојака. До сада сам се такмичила у конкуренцији девојчица, у свом родном граду на избору за Мис кидс, а успех у конкуренцији младих модела даје ми ветар у леђа да се више посветим манекенству. Надам се да бих могла и у Бугарској да направим слично, позитивно изненађење – каже Ива, која тренира одбојку и жели да постане педијатар.

Национално такмичење за најлепше младе моделе организовала је ваљевска модна агенција „Ново лице“, која заступа лиценцу избора за фото-моделе.

Победница летошњег избора у конкуренцији старијих девојака, Ваљевка Ана Перишић, студенткиња психологије Београдског универзитета, управо се налази у Кини, где као представница Србије учествује на светском избору за Мис модел.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је шест беба – две девојчице и четири дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује променљиво облачно време.

Минимална дневна температура 5°Ц, максимална дневна температура од 13°Ц.

Дуваће северни и северозападни ветар брзином од 2 м/с.

Влажност ваздуха 59%, док ће УВ индекс бити 1.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.