Вести КГ – ускоро тендер за градски превоз

За комунално одржавање Град Крагујевац је ове године предвидео милијарду и сто милиона динара, али су пренете обавезе

За комунално одржавање Град Крагујевац је ове године предвидео милијарду и сто милиона динара, али су пренете обавезе успориле реализацију планова.

Ипак, постепеним решавањем проблема у Градској Чистоћи, и комунални проблеми у граду се решавају, па је, како истиче члан Градског већа Зоран Јовановић, град последњих месец дана чистији, а враћање августа у првобитно стање сада се већ брже реализује.

У току су радови на приоритетним правцима, односно трасама на којима се одвија јавни градски превоз.

После седам година, ове би требало да буде расписан и тендер за јавни градски превоз.

Град је ове године решавао и проблем јавне расвете. Електрошумадија у сарадњи са месним заједницама сада континуирано обавља замену дотрајалих и неисправних сијалица.

Члан Градског већа, Зоран Јовановић очекује да ће наредне године буџетска средства бити довољна за још боље резултате у комуналној области.Фудбалери Радничког изгубили су у Крушевцу од екипе Напретка резултатом 3: 1, у 8. колу Прве лиге Србије.

После шестог пораза у сезони, крагујевачки клуб је остао на последњем месту на табели са само два освојена бода.

У наредном колу Раднички ће играти на свом терену са Слободом из Ужица.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је седам беба – две девојчице и пет дечака.Иако је јутрос падала киша сунце је решило да нас још мало обрадује. Пред нама је леп и топао дан.

Јутарња температура 15°Ц, максимална дневна температура од 29°Ц.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.