Крагујевачки кућни савет предао листу градској изборној комисији

Крагујевачки кућни савет предао је пре сат времена Градској изборној комисији изборну листу „Зоран Јовановић – станари против свих“. На овој

Крагујевачки кућни савет предао је пре сат времена Градској изборној комисији изборну листу „Зоран Јовановић – станари против свих“. На овој изборној листи налази се 87 кандидата за одборнике Скупштине града Крагујевца расписане за 24. април.

На листи одборника налази се и чувени станар и борац са комуналном полицијом: Сенић Далибор.

Први на изборној листи „Зоран Јовановић – Станари против свих“, Зоран Јовановић-Коки-Американац, рекао је да станари очекују победу и образложио да то у њиховом случају значи први улазак у парламент.

– Желимо да  уђемо у парламент и да заувек тамо останемо, видимо да  је расположење код наших комшија станара на високом нивоу. Ми станари Крагујевца нудимо сушту супротност од свих осталих, желимо да урошене вишеспратнице и зграде које су у очајном стању заменимо новим и функионалним солитерима, где бисмо сместили станаре више старих зграда. Самим тим стекли би се услови за рушење старих и изградњу нових функионалних солитера. Наш мото је „Где год видиш неко дрво ту солитер посади“. У Крагујевцу је специфична ситуација ми у солитерима смо запостављени у односу на наше суграђаме који живе у кућама и имају огромна двориша. Народ  треба да награди нашу борбу и да нас награди уласком  – у парламент града Крагујевца, а нашим уласком вратиће се стари сјај Крагујевца – рекао је Јовановић.

Након увида у комплетну документацију коју је предала листа, „Зоран Јовановић – станари против свих“ Градска изборна комисија је на седници донела решење о проглашењу изборне листе „Зоран Јовановић – станари против свих“. Ово је 14. по реду проглашена изборна листа за учешће на локалним изборима у Крагујевцу.

koki amerikanac

П.С. Текст је измишљен а свака подударност са споменутим ликовима је плод маште. ДАНАС ЈЕ 1.АПРИЛ – ДАН ШАЛЕ.

2 коментара на “Крагујевачки кућни савет предао листу градској изборној комисији

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.