Вести КГ – отежано одношење смећа

Апел из "Чистоће", време сунчано увече могући пљускови....

Најава искључења за дан: 14.07.2015.

  • Због премонтиравања стубова и сече растиња у времену 09:00-14:00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у насељу Рамаћа и Каменица.
  • Због затезања мреже у времену 09:00-13:00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у делу насеља Горње Јарушице.
  • Због замене мерног уређаја у времену 09:00-14:00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у улици Незнаног јунака број 1.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Због недовољног броја камиона и контејнера, којима располаже јавно комуналнмо предузеће “ Чистоћа “ одношење смећа у Крагујевцу је отежано. Проблем представља и недостатак људства за рад на терену.

Иако екипе Јавног комуналног предузећа “ Чистоћа “ раде пуном паром, препуњени контејнери и смеће поред њих нису ретка слика у Крагујевцу.

“ Чистоћа “ је ушла у поступак јавне набавке пет камиона смећара и две хиљаде контејнера, али због дуготрајне процедуре, нова возила стићи ће тек крајем године.

Што се тиче осталих комуналних делатности, надлежна јавна предузећа фокусирана су на најхитније послове који би требало да буду завршени током летњег периода.

Градска управа апелује на грађане да имају разумевања за објективне проблеме са којима се суочава “ Чистоћа “ и да не бацају смеће поред контејнера, јер је то у летњим месецима по високим температурама представља потенцијални извор заразе.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је четири бебе – две девојчице и два дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује претежно сунчано и топло време.

Максимална дневна температура до 29°Ц.

Дуваће слаб северни ветар брзином од 3,4 м/с.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.