Вести КГ – повећан број незапослених

ОПРЕЗ: веома топло време...

Најава искључења за дан: 20.07.2015.

  • Због сече растиња на траси далековода у времену од 09 до 14 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у делу насеља Лужнице и Церовац.
  • Због исправљања армирано-бетонских стубова у времену од 09 до 14 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у насељу Трмбас – Раковићи.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Крајем јуна у Шумадији је било 35.194 незапослених, што је скоро 1.100 људи више него крајем прошле године.

Највећи скок броја незапослених био је у јануару и фебруару, око 880 Шумадинаца, да би у марту тај број био смањен – запошљавањима, одласцима у пензију или брисањем са биороа.

Од тога је 6.300 незапослених којима је 55-64 године, што за њих значи највећу шансу да се никада неће запослити.

Више од деценије стажа на бироу има 4.164 особа. Од пет до осам година без посла је 4.325 особа, а од три до пет година на посао чека 5.613 незапослених.

Годинама уназад у Шумадији је број незапослених око 35.000 људи.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је осам беба – четири дечака и четири девојчице.Данас нас у Крагујевцу очекује претежно сунчано и топло време.

Температура од 39°Ц.

Дуваће слаб севернозападни ветар брзином од 2,6 м/с.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.