Вести КГ – уништена Колонска капија

Вандали и даље на улицама града, време сунчано и топло...

Електрошумадија најављује да ће због ремонта и радова на мрежи, у петак 03. јула, струју искључивати у следећим насељима и терминима

– 09-14 сати у Улици Тодора Чомића и Милутина Павловића, делу насеља Десимировац иу насељу Страгари и Колонија.
– 09-14 сати у Улици Љубићка и делу насеља Корићани, излаз за Липничке улицу.
– oд 11 до 15 сати у насељу Влакча и насељу Котража ..

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова Електрошумадија ће накнадно обавестити потрошаче.Да вандализму или крађи у циљу прибављања новца нема краја, показују вести које стижу из дана у дан а тичу се руинирања објеката, грађевина и спомен-обележја у нашем граду.

Овог пута, на мети је била колонске капија која је и симбол истоименог насеља.

Оно што краси улицу у којој се ова капија и налази почиње да губи смисао с обзиром на то да је- “ очерупана “ са свих страна.

Највећи део украденог је од бакра.

kolonska kapija 1И овога јутра рода нам доноси лепе вести из нашег породилишта.

За последња 24 часа рођено је девет беба – четири девојчице и пет дечака.Према временској прогнози за Крагујевац, у петак ујутро биће сунчано и ведро, температура до 19 степени. Током дана биће сунчано и ведро са температуром до 30. подеока. У вечерњим сатима биће 21 степен.

Услед очекиваних биометеоролошких прилика, срчаним болесницима и астматичарима се саветује изузетна опрезност, уз придржавање савета лекара као и смањење физичких напора.

Метеоропатске реакције су могуће у виду главобоље, смањења радне способности и поремећаја сна. Неопходна је примена адекватне заштите од УВ зрачења, као и додатан опрез у саобраћају.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.