ВИБЕ фестивал – 05. и 06. септембар на Кнежевом арсеналу

Два дана интерактивног дружења са публиком кроз програм фестивала који обухвата музички програм и низ других активности.

Са поносом Вас обавештавамо да и  ове године резервишемо Крагујевац 05. и 06. септембра за један од већих пројеката електронске музике у нашој земљи.

ВИБЕ ФЕСТИВАЛ већ другу годину за редом привлачи све љубитеље електронског звука, нудећи им могућност феноменалне забаве, опуштања уз квалитетну музику, дружење и квалитетно провођење слободног времена на једном месту. Вођени темом фестивала симболично представљање уз помоћ две речи, „Универзум маште“, тема која спаја занимљивости и тајне универзума и свет маште, ВИБЕ ФЕСТИВАЛ ће ове године понуидити најбољи провод у целој земљи.

Организатори посебан акценат ове године стављају на маштовиту сценографију која ће по теми бити потпуно јединствена и која ће наменски бити направљена само за ВИБЕ ФЕСТИВАЛ. Поред спектакуларног осветљења и врхунског озвучења, публика ће уживати у тематским инсталацијам, интерактивним илузијама и перформансима, који су само део сценографије која ће локацију фестивала потпуно трансформисати у место из најлуђе маште. Уз музички програм, као и претходне године, посетиоце ВИБЕ ФИСТИВАЛА очекује и мноштво других активности које ће допринети незаборавном проводу.

Циљ организатора је да саграде највећи фестивал младих, који ће постати место које ће окупљати хиљаде младих из целе земље и пружити им незаборавне тренутке. Такође организатори фестивала ће пружити могућност свим младим и креативним Крагујевчанима да својим знањем допринесу изградњи фестивала.

Ове године фестивал ће окупити најбоље извођаче из целе земље, као и младе наде домаће електронске сцене.

Фестивал ће трајати два дана, 05. и 06. септембра 2014. Цена улазнице ће бити подељена по фазама, у првој фази до 01. јула цена комплета за два дана је 300 динара. Продајна места су „Арена Фун Фактори„, кафе „Марабу“ и ЕВА кафе, као и код овлашћених промотера.

Два дана интерактивног дружења са публиком кроз програм фестивала који обухвата музички програм и низ других активности.

Зато обезбедите себи на време место на Кнежевом арсеналу у Крагујевцу и очекујте неочекивано.

vibe-300x111

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.