Вести КГ – нова седница Скупштине Радничког заказана за данас

Јучерашња седница одложена за данас, време настављају се тропски дани...

Најава искључења за дан: 24.07.2015.

  • Због подизања и премонтиравања стубова у времену од 07:30 до 14 сати доћи ће до повремених прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улицама Милутина Луковића, Владимира Роловића, део од цркве до 24, део насеља Десимировац, Опорнице, део села Маслошево и улице Иванковачке у насељу Теферич.
  • Због провере контаката на мрежи развода ниског напона у времену од 06:30 до 08 сати доћи ће до повремених прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улици Караула III и Караула IV у насељу Белошевац и у улици Јосипа Клауса, Октобарских жртава и околним улицама.
  • Због замене мерног уређаја у времену од 08 до 13 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у улици Драгослава Срејовића број 50.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, ЕД Електрошумадија Крагујевцу ће бити накнадно обавестити потрошаче.Три пута одлагана Ванредна седница Скупштине Фудбалског клуба „Раднички 1923“, која је коначно требало да се одржи синоћ, у ресторану „Језеро“, поново је одложена, овога пута због недостатка кворума.

Од укупно 73 члана, присутно је било 40, што је било мање од двотрећинске већине (49), потребне за одржавање седнице.

На дневном реду било је подношење извештаја о дуговању клуба и усвајање оставке свих чланова Управног и Надзорног одбора, као и избор нових органа клуба. Планиран је био и избор новог председника, лица за представљање и заступање, новог Управног одбора (председник, 2 потпредседника и осам чланова), као и Надзорног одбора и Дисциплинске комисије.

После једночасовне дискусије, лидери Радничког одлучили су да покушају да сакупе потребну већину до вечерас у 20 часова, за када је заказана нова седница, на истом месту.И овога јутра рода нам доноси лепе вести из породилишта.

За последња 24 часа рођено је девет беба – две девојчице и седам дечака.Данас нас у Крагујевцу очекује сунчано и веома топло време.

Минимална дневна температура 24°Ц, максимална дневна температура од 34°Ц.

Дуваће источни ветар брзином од 2,3 м/с.

Влажност ваздуха 32%, док ће УВ индекс бити 9.

.

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.